Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: این دانشگاه با محوریت سلامت و به‌ صورت پلکانی برای دانشجویانی که دو دوز واکسن کرونا زده باشند، فعالیت خود را آغاز می کند.

"رضا رنجبرکریمی" امروز ۲۹ مهرماه در جلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب که دانشگاه را منشأ تحول معرفی کردند، اظهار کرد: دانشگاه با تربیت نیروهای متعهد، متخصص و متدین و سراریز شدن آنها در جاهای مختلف جامعه و ارائه راهکارهای نوین و اثربخش می تواند حلال مشکلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه ها باید با هدفمندکردن تحقیقات علمی و پژوهشی خود گرهی از مشکلاتی که جامعه و ادارات با آن سروکار دارند، باز کنند که اگر چنین شود دانشگاه مکان مقدس و علم، نافع خواهد بود.

رنجبرکریمی با اشاره به بازگشایی دانشگاه ها در نیمه دوم آبان ماه، تصریح کرد: ابتدا با اولویت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان دکتری که بالای ۱۰۰ نفر هستند و سپس کارشناسی ارشد که بالغ بر ۱۰۰۰ نفرند و در صورت مساعد بودن شرایط بقیه دانشجوبان حضور پیدا خواهند کرد.

وی ادامه داد: حضور با شرایط پلکانی برای دانشجویانی که دو دوز کامل واکسن زده باشند، خواهد بود. همچنین در بعد رفاهی خوابگاه‌ها، اتاق‌ها حداکثر دو نفره خواهد بود و سلف سرویس مدیریت خواهد شد تراکم جمعیت در ساعت توزیع غذا نداشته باشیم.

به گزارش ایسنا، "حسین تقوی" مدیر آموزش و پرورش رفسنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: تا روز گذشته طبق آمار ۵۸ هزار نفر دانش‌آموز ثبت‌نام کردیم و پیش‌بینی می‌کنیم با توجه به اینکه پیش دبستانی‌ها و بعضی مدارس اتباع ثبت‌نام‌شان تکمیل نشده، این آمار به بالای ۶۰ هزار نفر برسد.

وی افزود: در رفسنجان به‌دلیل گستردگی دو منطقه آموزش و پرورش نوق و کشکوئیه مجزا هستند و این آمار مربوط به خود رفسنجان و روستاهای تحت پوشش است.

تقوی بیان کرد: امسال ۳۱ هزار دانش آموز در رفسنجان فقط در مقطع ابتدایی ثبت‌نام کرده اند که نزدیک به ۲۰۰۰ دانش‌آموز در پایه اول ابتدایی اضافه داشتیم. همچنین ۲۰ هزار دانش آموز رفسنجانی در مدارس غیردولتی حضور دارند.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان بیان کرد: ۹۸ پیش دبستانی مستقل داریم که سال گذشته به خاطر کرونا متضرر شدند. پیش‌دبستانی هم، مقطعی است که توصیه می‌شود فرزندان خود را ثبت‌نام کنند، اما اجباری نیست و ۶۰ پیش‌دبستانی ضمیمه داریم یعنی خود مدارس کلاس پیش‌دبستانی دارند.

وی تصریح کرد: امسال هم با کمبود معلم در مدارس رفسنجان روبه رو هستیم، در آزمون استخدامی مهرماه امسال ۴۸ نفر بومی رفسنجان جذب شدند و استان این قول را داده که این میزان دو برابر می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کمبود معلم رفسنجان بازگشایی دانشگاه ها و مدارس واکسن کرونا پیش دبستانی دانش آموز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم

ایسنا/همدان رئیس اتاق اصناف اسدآباد اعلام کرد: هیچ گونه کمبود آردی در این شهرستان نداریم اما به علت کثرت تعداد نانوایی و کم بودن سهمیه تخصیصی آرد به آنها، نانوایی‌ها به سوددهی نمی‌رسند.

رسول قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۰ واحد نانوایی بوده که سهمیه تخصیصی آرد به هر یک از این نانوایی‌ها شش کیسه است و به تبع آن به علت کم بودن تخصیص این سهمیه آرد تا حدودی با مشکل مواجه هستند.

رئیس اتاق اصناف اسدآباد در ادامه از پلمب ۴۶ واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: به منظور کنترل بازار در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از صنوف شهرستان انجام گرفت که در این رابطه ۱۷۷ پرونده صنوف متخلف به تعزیرات معرفی و ۴۶ مورد نیز پلمب شد.

قنبری با بیان اینکه از کسبه و بازاریان اسدآبادی درخواست داریم به منظور جلوگیری از جریمه و تشکیل پرونده در اداره تعزیرات نسبت به درج قیمت اجناس و صدور فاکتور فروش به مشتری اقدام کنند، افزود: از مردم نیز درخواست می‌شود در صورت مشاهده عدم درج قیمت و ارائه فاکتور فروش این تخلفات را به اتاق اصناف گزارش دهند چراکه درج قیمت و ارائه فاکتور فروش از نقش مؤثری در پیشگیری و جلوگیری از گرانفروشی دارد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۴۷۰۰ کسبه دارای پروانه در شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۵۷۰ مورد جواز کسب و پروانه جدید توسط اتاق اصناف برای واحدهای صنفی شهرستان صادر شده است.

قنبری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در این بین هنوز ۶۰۰ واحد صنفی بدون کسب پروانه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: در صورت شناسایی چنین واحدهای صنفی بدون پروانه کسب علاوه بر اخطار لازم، برخورد می‌شود ضمن اینکه با الکترونیک شدن مجوزهای کاغذی فعالان اقتصادی، واحدهای فاقد پروانه کسب ناچار هستند برای اخذ شناسه یکتا خود اقدام کنند و در این رابطه دیگر نیازی به نظارت و بازرسی ما نخواهد بود.

وی یکی از مهمترین مطالبات بازاریان را کاهش ضریب مالیاتی دانست و گفت: امیدواریم با کاهش این مهم کسبه خرُد بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • عملیات بازگشایی محور ماهور برنجی در دزفول انجام می‌شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • دیدار ۴۰ معلم از خراسان جنوبی با رهبر انقلاب
  • کمبود معلم در مدارس مازندران نخواهیم داشت
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد