Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسنعلی اصغری،مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: از ۲۲ هزار و پانصد نفر نوآموزی که باید امسال در دوره پیش‌دبستانی ثبت‌نام می‌کردند کمتر از 8 هزار نفر در استان ثبت‌نام و تحت پوشش یک معلم خاص قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسنعلی اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین درباره الزام خانواده‌ها به پرداخت بیمه دانش‌آموزی اظهار کرد: بحث پرداخت بیمه و تصمیم‌گیری در مورد آن یک موضوع کشوری است؛ ضمن اینکه برخی از اولیا فکر می‌کنند این بیمه فقط مربوط به زمان حضور دانش‌آموز در مدرسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرداخت مبلغ هفت هزار تومانی برای بیمه دانش‌آموزی برای یک سال تحصیلی است که در این بازه زمانی هر حادثه‌ای در هر نقطه‌ای برای دانش‌آموز رخ دهد؛ همه هزینه‌های مربوط به آن دانش‌آموز تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و در واقع این موضوع جزء مصوبات کشوری و ملی بوده که وزارت آموزش و پرورش به تنهایی در مورد آن تصمیم گیری نمی‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به اهمیت دوره پیش‌دبستانی تصریح کرد: ما به اولیای پیش‌دبستانی‌ها تاکید داشتیم که اقدام به نام‌نویسی حضوری فرزندانشان کرده تا معلم برای آنها تعریف کنیم اما از ۲۲هزار و ۵۰۰نفر نوآموزی که باید امسال ثبت‌نام می‌کردند کمتر از هشت هزار نفر در استان ثبت‌نام و تحت پوشش یک معلم خاص قرار گرفتند.

پیگیر حل مشکلات نیروهای خدماتی هستیم

وی اضافه کرد: برای اینکه بقیه دانش‌آموزان در سال تحصیلی بعد با مشکلاتی مواجه نشوند وزارتخانه تصمیم گرفت تا در فضای مجازی این افراد ثبت‌نام کنند تا کتاب در اختیار آنها قرار بگیرد و آموزش‌ها نیز از طریق شبکه شاد برای این افراد بارگذاری شود.

اصغری عنوان کرد: همه ما می‌دانیم که حدود هشت هزار نوآموزی که ثبت‌نام کردند و معلم مشخص و معینی دارند خدمات باکیفیت‌تری دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به مشکلات نیروهای خدماتی آموزش و پرورش گفت: برخی از نیروهای خدماتی به جهت قراردادی بودن و اینکه شاغل رسمی آموزش و پرورش نیستند، حقوق کمتری می‌گیرند که این موضوع تابع قوانین و مقررات اداره کار است؛ اما پیگیر هستیم که بتوانیم به نوعی یکدستی در حوزه نیروی انسانی آموزش و پرورش برسیم تا دغدغه خاطر همکاران خدماتی نیز مرتفع شود.

بیش از ۹۸درصد جمعیت استان قزوین باسوادند

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به هفته سوادآموزی گفت: وضعیت استان در زمینه سوادآموزی خوب بوده به طوریکه میانگین باسوادی کشور ۹۶ درصد است، اما این آمار در استان ۹۸ و نیم درصد است.

وی بیان کرد: زیبنده ملت و استان ما نیست که حتی یک و نیم درصد جمعیت استان قزوین بی‌سواد باشند؛ لذا امیدوارم همه همت کنند تا شاهد ریشه‌کنی بی‌سوادی باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: از همه اولیا که زحمات زیادی به دلیل شرایط کرونایی و آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان برای آنها ایجاد شده و همچنین معلمان که به صورت شبانه‌ریزی فعالیت می‌کنند و مدیران که برنامه‌ریزی منسجمی دارند تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی در پایان گفت: همه این اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها با هدف تربیت دانش‌آموزان علمی‌تر و متصف به صفات پسندیده الهی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان قزوین پیش دبستانی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد